The Boppers kommer tillbaka till Gotland i sommar

Doo Wop kungarna The Boppers återvänder till Gotland i sommar för två fantastiska  konserter. Med sin unika blandning av Rock’ n Roll och Doo Wop har The Boppers underhållit publiken i över fyra decennier. Biljetterna till konserterna släpps idag torsdag 7 mars via nortic.se.
Biljetter finns här

Vi längtar efter att återse Gotland igen -Vi har spelat runtom på Gotland sedan början på åttiotalet och spelade in ett album i Sandkvie på 90-talet. Förra året hade vi två fullsatta sommarkvällar bl.a på Gangvide Farm i När, dit återkommer vi nu i sommar och även S:t Nicolai i Visby kommer bli en höjdare, vi är taggade!”, säger Mats Lagervall

The Boppers har blivit kända som Sveriges ”Doo Wop kungar”. Deras musik älskas av en bred publik och har blivit av många en favorit genom åren. Bandet har gjort otaliga spelningar runt om i landet och har även framträtt internationellt, med över två miljoner sålda album i Skandinavien, Japan och Europa.

Turnédatum Gotland
Måndag 15 juli Gangvidefarm – När
Tisdag 16 juli St.Nicolai Kyrkoruin – Visby

På scen får vi möta
Matte Lagerwall: Gitarr och sång
Ingmar Wallén: Gitarr och sång
Dennis Quintero: Gitarr och sång
Kenneth Björnlund: Trummor
Surjo Benigh: Bas
Johan Lyander: Piano

För mer information om The Boppers http://www.boppers.se/

För information om konserterna på Gotland: Anette Ståhl Enmusa Music anette@enmusa.se tel: 0707-180 120

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin