Nanne Grönvall spelar på Källunge Gård på Gotland

Den folkkära artisten Nanne Grönvall firar otroliga 35 år som artist och kommer till Gotland för en konsert. Lördag 1 juli besöker hon Källunge Gård tillsammans med musikerna Mats Lindell (gitarr) och Ludvig Olin (piano).

Jag ser jättemycket fram emot att komma tillbaka till Gotland och giga och möta den gotländska publiken”, säger Nanne Grönvall

Med fullt ös, stor scennärvaro och glädje har Nanne gett oss hits som ”Håll Om Mig”, ”Avundsjuk”, ”Den Vilda”, ”Highland” och ”Alexandra” för att nämna några. Förutom de egna hitsen ligger hon bakom Cecilia Vennerstens ”Det Vackraste” och Arvingarnas ”I Do” bland annat. Nanne Grönvall har medverkat i flera hyllade krogshower, omtalad Diggiloo-turné, otaliga musikaler och pjäser samt medverkat i Melodifestivalen tio gånger. 1996 vann hon tävlingen med ”Den vilda”, en låt skriven av henne själv tillsammans med Peter Grönvall.
Nanne har som ingen annan skrivit in sig i den svenska nöjeshistorien.

Turnédatum Gotland
1 juli Källunge Gård – Källunge

Biljetter finns på https://www.nortic.se/ticket/event/46463

För mer information kontakta: 
Anette Ståhl / Enmusa Music, tel: 0707-180 120 anette@enmusamusic.com
För information om Källunge Gård: Carima Polz tel: 0705510028, info@bycarima.se

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin