Högaktuell ny singel med Roger Rönning

I de ungas ögon är en högaktuell singel hämtad från Roger Rönnings sprillans nya album, Känslor har ingen ålder, ett klassiskt Roger Rönning album som släpps 25 augusti. I år firar även Roger 45 år som soloartist.


I de ungas ögon handlar om att det alltid finns ljusglimtar och att vi får sätta vårt hopp till de unga, de som ännu inte fastnat i ekorrhjulet av karriärhets och materialistiskt tänk. Tyvärr blir det ju nästa generation som får ta hand om det som vi har ställt till med och inte har löst. Varför förstör vi den enda planet i har att bo på?”, säger Roger

Känslor har ingen ålder” sjunger Roger Rönning på titelspåret på sitt nya album.

Om det är någon som bekräftar detta, är det han själv. Ända sedan sin albumdebut med ”Rötter” har den svenske kultartisten i klassiker som ”Tiden bara går”, ”Det händer bara en gång” och ”Taxi 455” beskrivit känslor och funderingar som karakteriserar oss människor, oavsett vilken ålder som står i passet.
Kärlek. Vänskap. Människans längtan, förmågor och tillkortakommanden. Att fånga ögonblicket och se det stora i det lilla där tankar och toner kompletterar och förstärker varandra.

Musikaliskt har Roger alltid haft en tydlig identitet. Den varma, sträva stämman och känslan för groove – även när låtarna är akustiska. Ofta tack vare hans eget gitarrspel, som har ett inneboende sväng. Influenserna är och förblir den typ av musik som blev en del av honom parallellt med att han inledde sitt eget musicerande: själfulla vokalister, singer-songwriters och melodiös popmusik.

 

För mer information: http://www.rogerronning.com

För att ladda ner i wav: https://app.box.com/s/f6ump02u83wvtl8xhgekq3bggnriiglc

För intervjuer och frågor: Anette Ståhl på Enmusa Music Tel: 0707 180 120 eller
anette@enmusamusic.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin