Rockabilly Fabulous tillbaka med sommarsigel signerad Thomas G:son!

Efter den fullspikade succéturnén med Brolle och The Boppers i vintras är nu powertrion Emma Nilsdotter, Frida Brunzell och Ann Björling tillbaka med den röjig låten One Little Thing lagom till sommaren. Låten släpps 27 maj.

One Little Thing är skriven tillsammans med Stefan Brunzell och en av våra mest meriterade låtskrivare Thomas G:son – mannen bakom bland annat Loréens Euphoria och ytterligare 64 Melodifestivalbidrag. Senast var han aktuell som upphovsman bakom bland annat Anders Bagges låt Bigger Than The Universe.

Gruppen Rockabilly Fabulous startade 2017 och gjort viral succé med sina tolkningar av Elton Johns I´m Still Standing och Roxette’s The Look. Tillsammans har gruppen en kappsäck full med erfarenheter och deras svängiga fusion av retro-rockabilly, pop, stämsång, glädje och energi har gett dem framgångar på både scenen och Sveriges Radio P4’s spellistor, bland annat med låtarna Ready, Set, Go!, Womankind och senast duetten med The Boppers och Brolle, I Surrender. I höst turnerar de igen med The Greatest Rock’n’roll Christmas show med The Boppers, Brolle och Nanne Grönwall.

För mer information: rockabillyfabulous.com
One little thing-1080p-220516.mp4 (dropbox.com)

För intervjuer eller annan information: Anette Ståhl, Enmusa Music tel: 0707 180 120 eller anette@enmusamusic.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin