Up The Road släpper ny singel ifrån ett kommande album

Andra singeln från den ombildade svenska singer-songwriterduon Up The Road är låten ”A Different Path”. Låten släpps den 22 april via digitala streamingtjänster.

”Det är många negativa och pessimistiska krafter i omlopp just nu”, kommenterar Roger singeln. ”Jag ville skriva något som ger hopp och inspiration. Att vi människor fixar det här. Miljötänket ökar, man är på väg att ta fram flygplan som går på el och så vidare. Mycket går framåt, men det kräver att vi – och inte minst våra politiker – finner nya, mer långsiktiga vägar. Det är vad låten handlar om”.

Duon Up The Road bestod initialt av Roger Rönning och Ted Sterling, som på 00-talet släppte ett engelskspråkigt album i den amerikanska singer-songwriter traditionen. Sterling gick emellertid bort 2009 och Rönning lade Up The Road på hyllan. Nu har Roger startat igång duon igen och dagens Up The Road består av Rönning själv och Kent Hedberg, båda låtskrivare och sångare.

”A Different Path” släpps den 22 april via digitala streamingtjänster.

För mer information:  https://www.uptheroad.se/

För Promotion och andra frågor: Anette Ståhl på Enmusa Music Tel: 0707 180 120 eller anette@enmusamusic.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin