Rockabilly Fabulous på gång med ny singel och med ny bandmedlem!

Det har hänt mycket sedan gruppen Rockabilly Fabulous startades för 5 år sedan. Vi har sett dem på Bingolotto vid flera tillfällen och låtarna Womankind, Ready, Set, Go! och I Surrender med The Boppers och Brolle har snurrat på Sveriges Radios P4 stationer. Nu kommer uppföljaren Watch Me When I Dance som släpps 4 mars.

”Den nya singeln handlar om att man inte ska vara så rädd för vad andra tycker och tänker, utan våga vara den man är och ha kul med det” säger Ann Björling.

Singeln Watch Me When I Dance är en egenkomponerad låt som andas energi, fart och glädje, samma energi som vi är vana vid. De är även den första singeln med den nya bandmedlemmen Emma Nilsdotter, en rutinerad sångerska tidigare känd från bland annat The Real Group. Hon har tagit över efter Beatrice Robertsson.
Jag är så peppad! Samma sekund jag fick frågan om att bli den nya medlemmen i Rockabilly Fabulous tackade jag ja. Utan att tveka. Sedan pandemin ödelade min tillvaro som turnerande musiker har jag längtat efter att få vara en del av en grupp igen. Och nu med två andra, starka, smarta, snygga, talangfulla och självgående medsystrar. I’m gonna dance!” säger Emma Nilsdotter

”Det känns otroligt roligt att gå in i en ny era med vår nya konstellation. Emma är en fantastisk sångerska, artist och medmänniska så vi är otroligt taggade” säger Frida Brunzell

Gruppen Rockabilly Fabulous startade 2017 och har tillsammans en gedigen musikalisk erfarenhet från Melodifestivalen, Let’s Dance och Bingolotto och som körsångare bakom många av Sveriges och världens artistelit. Rockabilly Fabulous gjorde virala succéer med sina tolkningar av Elton Johns I´m Still Standing och Roxette’s The Look.  2021 avslutade Rockabilly Fabulous en slutsåld konserthusturné tillsammans med The Boppers och Brolle. Det blev en publiksuccé och så även deras gemensamma singel I Surrender som spelades flitigt i radio.

Rockabilly Fabulous ser fram emot en ny vår, sommar och framtid med ny bensin i tanken och siktet framåt!

För mer information:
http://rockabillyfabulous.com/
https://www.facebook.com/fabswe/
https://www.youtube.com/channel/UCbNR5SbnNtEz0LANg5-WLmQ

För intervjuer eller annan information: Anette Ståhl, Enmusa Music tel: 0707 180 120 eller anette@enmusamusic.com

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin