Sofia Berntson släpper en suggestiv dans låt!

Vi har tidigare hört Sofia Berntson bland annat i Melodifestivalen med Hypnotized (2007) och Alla (2009). Nu är hon åter aktuell med låten Let Me In, som hon skrivit tillsammans med Victoria Moralez och Tony Hartley. Let Me In släpps den 18 februari.

Efter en tids uppehåll har Sofia börjat skrivit nytt material igen. Denna gång tillsammans med Victoria Moralez och Tony Hartley. Samarbetet startade för snart två år sedan och är fantastiskt givande, då de alla möts på en spännande plats med olika musikaliska preferenser i grunden. Förra året släppte hon låtarna Detaching och Brown Eyed Man men nu är det dags för den tredje låten Let Me In. EPn planeras att släppas till sommaren.

Sofia är uppvuxen på Södermalm i Stockholm där hon gick Rytmus utbildningen. Musiken har alltid funnits med henne och hon har alltid haft ett stort intresse för hantverket, rösten och språket. Hon kallar sig själv för röstnörd och det är inte konstigt att hon idag är en framgångsrik och väl anlitad ljudboksinläsare med många böcker samt nomineringar på topplistorna.

Hon har bott I både Athen och Köpenhamn, släppt flera singlar på grekiska och stått på stora scener runtomkring i Grekland. I Köpenhamn arbetade hon på Wallmans, vilket var en oerhört bra skola och då hon kände på riktigt, att det är på scenen hon vill vara. Då hon älskar att röra på sig har hon idag utbildat sig till PT.

För mer information
 om Sofia Berntson: Instagram eller Facebook

För intervjuer kontakta: Anette Ståhl / Enmusa Music, tel: 0707-180 120  anette@enmusamusic.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin