Nya EP:n från HRVY Views From The 23rd Floor släpps den 28 januari via BMG

HRVY följer nu upp sin powerhouse-popsingel ”Runaway With It” och en rusande UK-turné med släpp av sin nya EP Views From The 23rd Floor. Släppet sker också på HRVYs 23:e födelsedag.

Det första smakprovet är ”Talking To The Stars” – en dimmig elektro-poplåt som visar upp ett mognare sound från HRVY. Låten är producerad av Dominic Lyttle, aka Decoy. “We were in the studio and I played a few reference tracks and I said I wanted a beautiful harp going through the song – I think having a sweet harp and a heavy beat going through it is quite cool.”, säger HARVEY. Lyssna HÄR.

Den femspåriga EP:n innehåller också euforiska låten ”Too You For This” och dansgolvsboppen ”Never Be Us”. “For the first time, I love my music! Not because it’s right for the times, or the charts, or whatever, but because it’s right for me.” Säger HRVY om EPn.

Endast 22 år gammal har HRVY redan över 800 miljoner strömningar på Spotify och en rad utsålda shower i Nordamerika, Asien och Australien. Hans liveuppträdanden i Storbritannien är redan slutsålda på Hammersmith Apollo och hans upptränande på BBCs nr 1 radioshow Big Weekend, Plus Capital FM:s Jingel Bell och Summertime Ball. Under pandemin tog HRVY sin show till Royal Albert Hall i april och drog en virtuell publik på tusentals fans världen över.

Sagt om HRVY
”Hrvy is the whole pop star package.” – GQ
”rising star” – MTV
his career is on the rise” – Wonderland
”the singer has a promising future” – 1883 Magazine
”Pop Perfection” – Notion

För mer information:
Instagram | YouTube | Twitter ||Facebook

För intervjuer kontakta: Anette Ståhl / Enmusa Music tel: 0707180120 anette@enmusamusic.com

För mer information kontakta Ulrika Hammar / BMG, tel 0705295312 ulrika.hammar@bmb.com

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin