HRVY släpper ny singel och video

Som uppföljare till klubb-hiten ’1 Day 2 Nights’ kommer HRVY med nytt singelsläpp, den kraftfulla poplåten Runaway With It. Videon är regisserad av Jordan Rossi från Rankin Film Productions och tar oss med på en visuell och interaktiv resa backstage med HRVY, växlande mellan 2:a- och 3:e-personsperspektiv. Se video här.

Låten är gjord för att vara en frisk fläkt på dansgolvet med samplingar från Shanice’s legendariska hit ’I Love Your Smile’’Runaway With It’ är dans-pop i sitt esse och ett spännande släpp från artisten som har miljontals strömningar på Spotify. Senaste året har HRVY medverkat bland annat i den brittiska versionen av ”Let’s Dance” där han och partnern Janette Manrara tog finalplatser. Under pandemin har HRVY också samarbetat med Jonas Blue, SEEB, NOTD, Goodboys, norska DJ’n- och The Vamps medarbetaren Matoma samt K-Pop-gruppen NCT Dreams och Latino-stjärnan Malu Travejo. I april medverkade HRVY på den digitala konserten tillägnad 150-årsjubileet för Royal Albert Hall.

HRVY kommenterar låten med att: “I’ve always wanted to use a sample in one of my songs, and when I heard the original “I Love Your Smile” by Shanice, I fell in love with the du du du doo duduooo bit!! Something that gives nostalgia for some of my older fans and something new for my younger fans

Det är en ny era för HRVY nu när han har signat till BMG, och vi kommer att få höra mycket ny musik i år. HRVY kommer att spela live på National Television Awards 2021 och på The O2 i London den 9:e september där han kommer att spela nya singeln live för första gången.

Endast 22 år gammal har HRVY redan över 800 miljoner strömningar på Spotify och en rad utsålda spelningar i Nordamerika, Asien och Australien. Hans liveuppträdanden i Storbritannien inkluderar den redan slutsålda showen på Hammersmith Apollo samt ett framträdande på BBC Radio 1’s Big weekend. Hans framflyttade liveuppträdanden är för närvarande ombokad att starta i oktober/november och inkluderar spelningar på London Palladium den 24-25:e oktober.

Efter att HRVY nyligen tecknat ett avtal med UTA (United Talent Agency) har de ihop med HRVY’s bolag BMG nått en milstolpe förra året med tre albumsläpp som toppade listorna i Storbritannien.

Sagt om HRVY
”Hrvy is the whole pop star package.” – GQ
”rising star” – MTV
his career is on the rise” – Wonderland
”the singer has a promising future” – 1883 Magazine
”Pop Perfection” – Notion

För att lyssna: https://open.spotify.com/track/3PZ5FaH37VoQuTMcX5T3by?si=d8d8dca6b4614477

För mer information: Instagram | YouTube | Twitter ||Facebook

För intervjuer kontakta: Anette Ståhl / Enmusa Music tel: 0707180120 anette@enmusamusic.com

För mer information kontakta Ulrika Hammar / BMG, tel 0705295312 ulrika.hammar@bmb.com

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin