Australiens Dope Lemon släpper albumet Rose Pink Cadillac den 12 november

Den australiensiske singer/songwritern Dope Lemon, aka Angus Stone, släpper sitt nya album Rose Pink Cadillac den 12 november. Albumet innehåller singlarna Rose Pink Cadillac, Kids Fallin ’In Love och Every Day Is A Holiday” (ft. Winston Surfshirt).
För att fira lanseringen av albumet kommer Dope Lemon ge bort en rosa Cadillac till en lycklig australiensare. Alla i Australien som förbeställer albumet från 
www.dopelemon.comär med i dragningen för den vackert restaurerade Cadillac Fleetwood från 1960. (Se bilen här)

Angus Stone säger att “This new DOPE LEMON record ‘Rose Pink Cadillac’ has been an epic frontier to have embarked on. The making of this creation took months of many tireless long nights… plus many bottles of delicious whiskey and treats
Each time the writing of a new album takes a new chapter out of my life and freezes it in time. The days and months poured into making this record disappear in the blink of an eye, it’s a mix of hard work and pure joy.
We purchased a beautifully restored pristine rose pink 1960 Cadillac Fleetwood to give away to one lucky lil lemon in Australia. Everyone that pre-orders the album from 
www.dopelemon.com goes into the draw to win one of the most amazing cars I’ve ever seen.”

Den första halvan av Rose Pink Cadillac representerar upplevelsen av Dope Lemon dagtid, den andra halvan är Lemon nattetid och plattan tar en mörkare vändning. Albumet kommer med ett dubbel-sidigt bildtryck och omslag.

Så här beskriver Angus albumet

Dope Lemon är det fräcka öknamnet till artisten Angus Stone – ena halvan av syskonduon Angus & Julia Stone. Dope Lemon, aka Angus Stone, har över 400 miljoner strömningar från två hyllade album: Smooth Big Cat (2019), Honey Bones (2016) och Ep:n Hounds ToothHoney Bones blev en omedelbar klassiker och vi såg Dope Lemon formas till inte bara ett sällsynt artistiskt experiment, utan till ett fullfjädrat kulturfenomen.

Dope Lemon har spelat på de största musikfestivalerna i Australien och turnerat både nationellt och internationellt.

För mer information
WEBSITE
YOUTUBE
INSTAGRAM
FACEBOOK
TWITTER

För intervjuer kontakta: Anette Ståhl / Enmusa Music, tel: 0707-180 120 anette@enmusamusic.com
För mer information kontakta Ulrika Hammar / BMG, tel 0705–295 312 ulrika.hammar@bmg.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin