The Boppers gästas av Brolle och Rockabilly Fabulous på ny singel

Låten I Surrender är skriven av Norell, Oson och Bard, samma upphovsmän som har skrivit flera av The Boppers största hits på 90-talet. På låten som släpps den 13 augusti får vi även höra Brolle och Rockabilly Fabulous. Den 24 november ger de sig ut på en landsomfattande julturné i 17 städer. Premiär är den 24 november på Lorensbergsteatern i Göteborg.

I hela 4 decennier har The Boppers levererat sin blandning av Rock´n Roll och Doo whop. Med tusentals spelningar och över två miljoner sålda album i Skandinavien, Japan och Europa är de en av de mest framgångsrika moderna gruppen i sitt slag. Deras musik har rötterna i 50- och 60- talets rockmusik. Med otaliga turneér har de levererat sina låtar med spelglädje och energi.

Brolle är Rockkungen och scenpersonligheten som bland annat haft stor succé med sin egen show ”Elvis, Killer Cash & me och är en av Sveriges bredaste artister. En artist som med värdighet och integritet spelar och sjunger rock´n roll på sitt eget oefterhärmliga sätt…som andas Norrland.

Den rutinerade tjejtrion är tre kvinnor med gedigen musikalisk erfarenhet från Melodifestivalen, Let’s Dance och som körsångare bakom många av Sveriges artistelit. Trion gjorde virala succéer med sina tolkningar av Elton Johns ”I´m Still Standing” och Roxette’s ”The Look”.

Konsertdatum 2021
24 november Lorensbergsteatern – Göteborg
25 november Konserthuset – Växjö
26 november Kalmarsalen – Kalmar
27 november Halmstads teater – Halmstad
28 november Konserthus – Helsingborg
2 december Sara Kulturhus – Skellefteå
3 december Idun Folketshus – Umeå
4 december Kulturenshus – Luleå
8 december Lilla Cirkus – Stockholm
9 december Konserthus – Gävle
10 december Flygeln – Norrköping
11 december Stadsteatern – Skövde
12 december Hjalmar Bergman Teatern – Örebro
16 december CCC – Karlstad
17 december Uppsala Konserthus – Uppsala
18 december Konserthus – Jönköping
19 december Malmö live – Malmö

För mer information och biljetter: www.besterman.nu

Intervjuförfrågningar: Anette Ståhl / Enmusa Music, tel: 0707-180 120, anette@enmusamusic.com
Turnéproducent: Peter Besterman / Besterman, tel: 070 34 109 18, peter@besterman.nu
Övriga frågor: Mats Bokström / Act4You tel: 070-5765066  mats.bokstrom@act4you.se

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin