HRVY släpper singel med nya bolaget BMG

Idag släpps nya singeln 1 Day 2 Nights, en somrig klubbdänga med potential att hamna på sommarens spellistor. Låten är HRVY’s första släpp på nya skivbolaget BMG och på 1 Day 2 Nights har HRVY hämtat inspiration från tidigare DJ-samarbeten för att skapa ett spår för oss att sjunga, dansa och fira till.
1 day 2 nights är en pulserande danslåt inspirerad av de sena sommarnätterna före pandemin. Den skrevs under Londons lockdown i samarbete med Kylie Minouge och Sigalas medarbetare Danny Shah. Andra medverkande på spåret är Niamh Murphy (Littel Mix, Melanie C) tillsammans med Will Reeves (Bree Runway, A Boogie Wit Da Hoodie, Migos, Rico Nasty).

I wanted to make a song that sounded different to what I’d made before – I feel like everyone needs those big beats and sounds to get back out to.”, säger HRVY.

Senaste året har HRVY medverkat bland annat i den brittiska versionen av ”Let’s Dance” där han och partnern Janette Manrara tog finalplatser. Under pandemin har HRVY också samarbetat med Jonas Blue, SEEB, NOTD, Goodboys, norska DJ’n- och The Vamps medarbetaren Matoma samt K-Pop-gruppen NCT Dreams och Latino-stjärnan Malu Travejo. I april medverkade HRVY på den digitala konserten tillägnad 150-årsjubileet för Royal Albert Hall.

Endast 22 år gammal har HRVY redan över 800 miljoner streamingar på Spotify och en rad utsålda shower i Nordamerika, Asien och Australien. Hans liveuppträdanden i Storbritannien inkluderar den redan slutsålda showen på Hammersmith Apollo samt ett framträdande på BBC Radio 1’s Big weekend. Hans framflyttade liveuppträdanden är för närvarande inplanerade i oktober, inklusive en kväll på det ikoniska Palladium i London.
“I’ve been waiting for this tour for over a year now” he said, “and I can’t wait to now be able to play new music to my fans who have been so patient.”

Om hans nya kontrakt med BMG säger HRVY ”This feels like it’s been a long time coming bringing out new music and to be doing it with the incredible team at BMG is really exciting. I really hope everyone loves this track as much as I do.”

För att lyssna: https://open.spotify.com/track/2LAtELE0xGyMKcvNlxiyF3?si=ee678a3ef9724e91
För mer information: Instagram | YouTube | Twitter ||Facebook

För intervjuer kontakta: Anette Ståhl / Enmusa Music, tel: 0707-180 120 anette@enmusamusic.com
För mer information kontakta Ulrika Hammar / BMG, tel 0705–295 312 ulrika.hammar@bmg.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin