Rose Pink Cadillac – ny singel med australiensiske Dope Lemon

Dope Lemon är den australiensiske singer/songwritern Angus Stone som idag släpper den nya låten Rose Pink Cadillac tillsammans med en musikvideo. Det är uppföljaren till de tidigare släppta singlarna Kids Fallin’ Love och Every Day Is A Holiday featuring Winston Surfshirt.

Likt 60tals soul står låten Rose Pink Cadillac balanserat mellan specificitet och universell perfektion – det är den flådiga champagne-blöta röda mattan med ett hjärta som slår under denna nya era av Dope Lemon.

Dope Lemon är det fräcka öknamnet till artisten Angus Stone: hälften av syskonduon Angus & Julia Stone. Dope Lemon aka Angus Stone har över 350 miljoner streams från två hyllade album, Smooth Big Cat (2019) och Honey Bones (2019) och Epn Hounds Tooth. När albumet Honey Bones släpptes blev det en omedelbar hit och Dope Lemon blev inte bara ett sällsynt konstnärligt experiment, utan ett fulländat och intressant kulturfenomen. De albumen har inte bara gett oss en artist full a experimentlusta utan även ett fullfjädrat kulturfenomen!

Dope Lemon har spelat på flera stora internationella festivaler och de största musikfestivalerna i Australien.

Se videon här: DOPE LEMON – Rose Pink Cadillac (Official Music Video) – YouTube

För mer information:
WEBSITE
YOUTUBE 
INSTAGRAM 
FACEBOOK 
TWITTER 

För intervjuer kontakta: Anette Ståhl / Enmusa Music, tel: 0707-180 120 anette@enmusamusic.com
För mer information kontakta Ulrika Hammar / BMG, tel 0705–295 312 ulrika.hammar@bmg.com

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin