GLIMRA -Två Ainbuskar och en Fehling släpper nytt

Den här gången kommer den gotländska gruppen Glimra med en fartfylld och countrydoftande låt som tillsammans med stämsång blir en blandning av gotländskt och amerikana på svenska. Som guldkant på produktionen får vi njuta av Roger Gustafssons glänsande steelguitar slingor. 

Tidigare i år efter en tids uppehåll släppte Glimra singeln Så Småningom som snurrade på radiostationerna runt om i Sverige. Nu är det dags för den nya countrydoftande låten Minnas Att Glömma Bort, en låt som handlar om kärlek och starka möten som man kanske vill glömma bort….  Låten är skriven av Glimras egna Annika Fehling.

”Dom flesta kan nog relatera till att bli tok-kär och ha ett starkt möte, som sedan bara försvinner och blir ett minne”, säger Annelie Roswall.

Minnas Att Glömma Bort är inspelad i Studio Musicano på Gotland tillsammans med producenten Patrik Ohlsson, och mastrad av Linus Larsson.

” Efter denna tuffa corona-tid har vi äntligen fått sjunga tillsammans igen och släpper en låt som vi längtat efter ska komma ut. Nu kör vi. Nu släpper vi loss!” säger Bittis Jakobsson.

Videon till låten är inspelad på Gotland och är ett samarbete med Film Crew Gotlands Folkhögskola Fårösund och Anton Eriksson.

Den nya singeln, Minnas att glömma bort släpps 11 september och videon 18 september.

Sagt om Glimra:

”GLIMRA bjuder på rak och okonstlad country som går rakt in i hjärtat på publiken.” Bengt Valentinsson, GT

”Det låter otroligt vacker om Glimra. Där finns rösterna, inspirationen och glädjen. Ingen har huvudrollen och såväl presentationer som sången ger alla tre utrymme på scenen.”  kulturbloggen

Mer information: http://www.glimra.net/

Kontakta:   Anette Ståhl / Enmusa Music, tel: 0707-180120  anette@enmusamusic.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin