Ny låt med Emilio Walter – Jag vill ha mer

Det har hänt mycket under våren för 13 åriga Emilio Walter. Det har varit allt ifrån skivsläpp av debutplattan till gig över hela landet och pricken över i med ett bejublat inhopp på idolen Owe Thörnqvists 90-årskalas på Cirkus i Stockholm. Jag vill ha mer är hämtad ifrån Emilio Walters debutalbum som släpptes i maj.

2015 uppmärksammades Emilio Walter av Sveriges Televisions lokalnyheter efter att ha sett ett Youtube klipp med den då 9 åriga Emilio. Det var hans mamma Anna lagt upp klippet och gensvaret lät inte ha väntat på sig. Han blev förband till barnfavoriten Mojje i Ronneby och nu fick även dagstidningarna och radion upp ögonen för den unga Emilio. Det tog inte lång tid innan bokningarna trillade in. Han har medverkat i både TV4 Nyhetsmorgon och i Bingolotto.

I maj kom debutalbumet 57 Chevy som innehåller 11 låtar inspelade i Pama Studios. Till sin hjälp hade Emili producenten Magnus ’Mankan’ Sedenberg och mamma Anna Antonsson samt Niclas Johansson har skrivit musiken.

Låten Jag vill ha mer är en medryckande låt där man slås av Emilios sång och pianospel. Låten kretsar kring samspelet som uppstår mellan artist och publik när man spelar live.

”Detta band känns så starkt och så djupt att när man en gång fått smak på det, vill man bara ha mer”, säger Emilio Walter.

Turnédatum

2 juli hemligt uppdrag – Stockholm
6 juli Lerbäcksmarken – Lerbäck
13 juli Marknad – Alstermo
17 juli Allsång på Skansen – Färjestaden Öland
19 juli Klinta Camping – Köpingsvik Öland
26 juli Beach Party – Trummenäs Ramdala
28 juni Brofstet – Senoren

9 augusti Gothenburg Culture Festival – Göteborg
10 augusti Allsång på larmtorget Kalmar
11 augusti Ölands djurpark – Färjestaden
9 oktober Gästorps Ljusfestival – Grästorp

För mer information www.emiliowalter.com
För mer intervjuer: Anette Ståhl/Enmusa Music tel: 0707180120 eller anette@enmusamusic.com
För mer information: Maxe Axelsson /Pama Records tel:  0709368100 eller maxe@pamastudios.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin