Kaj Pousár släpper tolkning av Lars Demians låt På Den Andra Sidan

Sedan Kaj släppte sin första singel för 10 år sedan har det hänt en hel del. Med flera singlar och album i bagaget släpper han nu sin egen tolkning av Lars Demians låt På Den Andra Sidan den 18 mars. För produktionen står producenten Samuel Waermö (Bon Jovi, Journey South, Elena Paparizou, John Farnham, Nicky Webster, Tobias Regner, Martin Almgren m.fl).

Kaj Pousar har tidigare släppt ett flertal singlar och album som har spelats på radiostationerna runt om i Sverige. Kaj lägger stor vikt på texterna som ofta är ofta självbiografiska och handlar om vardagsting så som hur det är att vara människa, att älska, längta, mista, offra, skratta och gråta. Denna gång har han valt att tolka Lars Demians låt På Den Andra Sidan.
”Jag har sjungit låten flera gånger och varje gång ger det mig en bra känsla. Det är en låt som handlar om andra sidan. Nu släpper jag den som en hyllning till min far som har bidragit så att jag kunde släppa mitt första album”, säger Kaj

Genom åren har Kaj Pousar samarbetat med personer som trott på och delat hans vision: gitarristen Tommy Denander (som spelat med bl.a Michael Jackson och Toto), trummisen Mats Persson (Robyn, Roxette, Thåström), producenterna Samuel Waermö (Bon Jovi, Journey South, Elena Paparizou, John Farnham, Nicky Webster, Tobias Regner, Martin Almgren m.fl) och Johan ”Jones” Wetterberg (Carola Häggqvist, Erik Gadd, Pauline).

Kaj Pousár föddes i Eskilstuna. Han är självlärd musiker och gitarren har hängt med som en trogen vän sedan tidig ålder. Från mitten på 80-talet har skrivit låtar regelbundet. Kaj har spelat och turnerat i olika konstellationer och hans Pop-Rockstil uppskattas av en bred publik.
På den andra sidan släpps 18 mars

För mer information: www.kajpousar.se

För mer information kontakta: Anette Ståhl på Enmusa Music Tel: 0707 180 120 eller anette@enmusamusic.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin