West of Eden – Kate, Are You Ready Now?

West of Eden har utnämnts till ”the best of contemporary folk” av Irish Music Magazine, och I gränslandet mellan melodisk pop och irländsk folkmusik hittar vi nya singeln ”Kate, Are You Ready Now? Här kliver för omväxlings skull Martin Schaub fram till mikrofonen och berättar en historia om ett bröllop som tar en oväntad vändning….

West of Edens nionde album, Flat Earth Societys som släpps 22 februari, spelades in under en road trip i Skottland förra året tillsammans med prominenta gäster. På ”Kate, Are You Ready Now?” har West of Eden fångat in den yngsta vinnaren av BBC Folk Musician of the Year någonsin; Jarlath Henderson på Irländsk Säckpipa.

Albumet Flat Earth Society släpps 22 februari.

Kommande konserter 2019
24 februari Kronhuset – Göteborg
16 mars Vicoriateatern – Malmö
20 mars Löftadalens Folkhögskola – Kungsbacka
23 mars Metropol – Hörby
13 april Oscars – Lysekil
23 april Glashuset – Gislaved
30 april – Marstrands Havshotell – Marstrand
7 juni Blå Festival – Vänersborg

För mer information:
http://www.westofeden.com/
https://www.youtube.com/user/westofedenband/featured

Kontakt: Anette Ståhl – Enmusa Music anette@enmusamusic.com tel: 0707-180120

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin