Legenderna Sten & Stanley firar 55 år på vägarna och fortsätter under hösten med sin succéturné Greatest Hits

Nu fortsätter legenderna Sten & Stanley med sin turné Greatest Hits samtidigt som de firar 55 säsonger på vägarna. Konsertturnén Greatest Hits var i det närmaste slutsåld 2017 då de turnerade runt om i Sverige. Nu fortsätter de turnén och gör nedstamp i tre städer Västervik, Mjölby och Nyköping. 

Sten & Stanley laddar nu inför höstens fortsatta konsertturné och då andra planerar ”The Final Concerts” så kör Karlskogabandet på för slutsålda hus med ”Greatest Hits” – något man kan bära rak i ryggen och med huvudet högt och samtidigt celebrerar de 55 säsonger av turnerande på vägarna.

Säg Sten & Stanley och alla vet vad det är. De har det oslagbara rekordet på Svensktoppen med hela 64 låtar! och har levererat Svensktoppshits på löpande band sedan 1963.  Det stora genombrottet kom med låten Grindslanten 1966. Synonymt för bandet är också låtar som Dröm En Dröm, Tag Mig i Famn, Röd Var Din Mun, Du Och Jag, Tjo Och Tjim Och Inget Annat, Santa Maria, Dra Dit Peppar´n Växer, En Sång Om Kärlek, Rosor Doftar Alltid Bäst När Det Skymmer och självklart signumet och jättehiten Jag Vill Vara Din Margareta, bara för att nämna några.

”Vi vill stå för glädje med musiken”, säger sångaren och bandets huvudperson Sten Nilsson. ”Under vissa perioder har nästan allt vi spelat in gått in på Svensktoppen. Oavsett om det var mina sololåtar eller tillsammans med broder Ebbe Nilsson och de andra i Sten & Stanley”, säger Sten

Sten & Stanley består idag av:
Sten Nilsson – sång
Ebbe Nilsson – keyboard & sång
Alexander Nilsson – bas, sång
Johann Helander – gitarr

Turnéschema 2018
12 oktober Stadsteatern – Västervik
13 oktober Kulturscenen – Mjölby
14 oktober Culturum – Nyköping

Mer information om Sten & Stanley http://www.stenochstanley.se/
För ytterligare information, kontakta:
Intervjuförfrågningar:
Anette Ståhl / Enmusa Music, tel: 0707-180 120, anette@enmusamusic.com 
Turnéproducent:
Thomas Engström / European Concerts thomas.engstrom@europeanchncerts.se

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin