Johan Stengård Big Band – Music of Sinatra & Count Basie kommer till Nyköping för en konsert

Johan Stengård närbild mindreSaxofonisten Johan Stengård har gett ut tjugo solo album och medverkat på tusentals solo konserter sedan trettio år. Nu kommer Johan Stengård tillsammans med Big Band till Culturum Nyköping den 17 oktober. Det blir en musikalisk upplevelse med musik för musik- och jazzvänner och för dem som vill uppleva 40- och 50-talet igen.

Johan Stengård har medverkat på hundratals inspelade album och TV program med artister. Johan Stengård har spelat med ABBA, Michael Bolton, Phil Collins, Lena Horne, Sammy Davis J:r, Tomas Ledin, Björn Skifs, Tommy Körberg, och många fler.

Här får du upplev en konsert med 18 av Sveriges bästa musiker som spelar klassiska repertoar i samma original- orkester arrangemang direkt från USA som Sinatra och Basie spelade. Johan Stengård inleder konserten med en solo avdelning innan bandet tar plats på scen. Tillsammans med sångaren och artisten Patrik Lundström som sjunger New York, New York, The Lady Is A Tramp, Fly Me To The Moon, My Way och många fler av Frank Sinatra hits, blir det en rykande het och svängig kväll!

Johan Stengård Big Band består av
Trumpet: Jakob Gudmundson, Mats-Olov Svantesson, Isak Åberg, Mikael Renliden
Trombon: Anders Stengård, Kristoffer Siggstedt, Tomas Hillerbrant, Lars Ullberg
Sax: Johan Stengård, Mats Wallin, Thomas Johansson, Manne Norrhäll, Björn Bäckström
Trummor: Daniel Kåse, Kontrabas: Lars Risberg
Piano: Britta Virves/Manne Skavfenstedt
Sång: Patrik Lundström

För mer information: http://gyllenepromotion.se/project/johan-stengard/
Intervjuförfrågningar: Anette Ståhl / Enmusa Music, tel: 0707-180 120, anette@enmusamusic.com
Turnéproducent: Ellinor Åhs / Gyllene Promotion AB tel: 070-694 95 16 ellinor@gyllenepromotion.se

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin