Gigi Hamilton och Dogge Doggelito gör låt tillsammans

gigi_minnen_FullSizeVersion mindre

Lyssna direkt här
Efter drygt 30 år slår Dogge Doggelitos dröm in. Nu är han aktuell med ny singel tillsammans med Gigi Hamilton
. Låten Minnen släpps den 11 maj och är Gigi Hamilton och Dogge Doggelitos första samarbete. Låten är inspelad delvis inspelad i Dogges egna studio Studio Tri i Alby strax söder om Stockholm och i Paul Rein studio. För produktionen står Paul Rein och för text om musik står Dogge, Gigi Hamilton och Eirick Leon.

Efter drygt 30 år gick Dogge Doggelitos önskan i uppfyllelse.
– Jag såg Gigi Hamilton första gången 1986 då hon sjöng med gruppen Style och låten Dover Calais i Melodifestivalen. Sen den dagen blev hon min idol och min stora önskan var att någon gång få sjunga med Gigi. Nu drygt 30 år senare har min dröm blivit verklighet, säger Dogge Doggelito och skrattar

– Dogge tog kontakt och ville att vi skulle göra en låt tillsammans. Det var svårt att få ihop det tidsmässigt från början, men kära Dogge var envis och gav aldrig upp. Det tog ett par år men till slut passade våra scheman och jag åkte till hans studio. Ett underbart samarbete uppstod när vi skapade låten Minnen med Dogges kusin Eirick Leon, för allt handlar om feeling i stunden, i studion och det gillade jag verkligen. Så Härligt att få skapa med sådana fantastiska talangfulla själar, säger Gigi Hamilton.

Minnen släpps den 11 maj på Enmusa Music

För mer information: http://www.gigihamilton.se/
http://www.doggedoggelito.se/

Promotion: Anette Ståhl, anette@enmusamusic.com, 0707-180 120, www.enmusamusic.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin