Sten & Stanley fortsätter med sin konsertturné ”Greatest Hits” under hösten

Proj-Thumb-SoS-4
Nu fortsätter legendarerna Sten & Stanleys med sin turné Greatest Hits. En konsertturné som var i det närmaste slutsåld i våras då de turnerade runt om i Sverige. Nu under hösten gör de nedstamp i 5 städer Falkenberg, Kungälv, Kalmar Ystad och Kristianstad. Turnéstarten är 14 oktober i Falkenberg.

Säg Sten & Stanley och alla vet vad det är. Sten och Stanley har det oslagbara rekordet på Svensktoppen med hela 64 låtar! . De har levererat Svensktoppshits på löpande band sedan 1963.  Det stora genombrottet kom med låten Grindslanten 1966. Synonymt för bandet är också låtar som Dröm En Dröm, Tag Mig i Famn, Röd Var Din Mun, Du Och Jag, Tjo Och Tjim Och Inget Annat, Santa Maria, Dra Dit Peppar´n Växer, En Sång Om Kärlek, Rosor Doftar Alltid Bäst När Det Skymmer och självklart signumet och jättehiten Jag Vill Vara Din Margareta, bara för att nämna några. -”Vi vill stå för glädje med musiken”, säger sångaren och bandets huvudperson Sten Nilsson. -”Under vissa perioder har nästan allt vi spelat in gått in på Svensktoppen. Oavsett om det var mina sololåtar eller tillsammans med broder Ebbe Nilsson och de andra i Sten & Stanley”, fortsätter Sten

Sten & Stanley består idag av:
Sten Nilsson – sång
Ebbe Nilsson – keyboard & sång
Alexander Nilsson – bas, sång
Johann Helander – gitarr

Turnéschema 2017
14 oktober Stadsteatern – Falkenberg
15 oktober Mimers Hus Teater – Kungälv
10 november Teatern – Kalmar
11 november Teatern – Ystad
12 november Kulturkvarteret Konserthuset – Kristianstad

Mer information om Sten & Stanley http://www.stenochstanley.se/

För ytterligare information, kontakta:
Intervjuförfrågningar: Anette Ståhl / Enmusa Music, tel: 0707-180 120, anette@enmusamusic.com
Turnéproducent: Thomas Engström / European Concerts thomas.engstrom@europeanchncerts.se

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin