Sofia Källgren och Robert Wells ger sig ut på en julturné

WellSofia_turné (1)Nu i vinter kommer Sofia Källgren och Robert Wells ge sig ut på turnén, ”Musik i vintertid” -En pianist och en sångerska. De kommer att besöka sexton orter runt om i Sverige. Premiär är den 26 november i Tvings Kyrka i Rödeby.

”Musik i vintertid” -En pianist och en sångerska är en konsert med den mångsidiga och folkkära sångerskan Sofia Källgren och den välkände pianisten Robert Wells. Robert och Sofia har gjort konserter med Rhapsody In Rock, medverkat i melodifestivaler samt att de båda har haft stora framgångar borta i Kina. Dessa stora sammanhang är naturligtvis häftiga att få vara med om men de återkommer alltid till sina konserter i det mindre formatet. Här skapas magi på hög nivå. De kommer att bjuda på kända melodier med betoning på julen men även musikal, film och klassisk musik. Det är hög musikalisk klass med en innerlig och varm känsla där artisterna bjuder på sig själva på ett lekfullt och generöst sätt. Sofia fångar publiken med sin klara stämma och med sin varma utstrålning trollbinder hon alla. Och självklart kommer de att spela musik från Sofias julskiva Julen Skynda Jag Väntar På Dig som hon släppte förra året och musik ifrån Roberts nysläppta album inspelat i Sun Studio i Memphis, USA. En singel kommer också att släppas i samband med turnén, I Julens Tid som Sofia skrivit text till och Robert musik.

Turnedatum
2017
Söndag 26 november Tvings Kyrka – Rödeby
Måndag 27 november Knäred Kyrka – Laholm
Söndag 10 december Brunnskyrkan – Tranås
Tisdag 19 december Rumskulla Kyrka – Vimmerby
Onsdag 20 december Floda Kyrka – Katrineholm
Torsdag 21 december Åtvidabergs Kyrka – Åtvidaberg
Onsdag 27 december Ljunsdals Kyrka – Ljusdal
Torsdag 28 december Alfta Kyrka – Bollnäs
Fredag 29 december Mora Kyrka – Mora
Lördag 30 december – St. Skedvi Kyrka – Stora Skedvi

2018
Tisdag 2 januari Vinbergs Kyrka – Falkenberg
Onsdag 3 januari Färgelanda Kyrka – Färgelanda
Torsdag 4 januari Tvärred Kyrka – Ulricehamn
Fredag 5 januari Nora Kyrka – Nora
Lördag 6 januari Uppenbarelsekyrkan – Saltsjöbaden
Söndag 7 januari Ovansjö Kyrka – Kunsgården

Mer information
Sofia Källgren http://sofiakallgren.com/
Robert Wells http://wellsmusic.se/
Biljetter kan köpas på https://www.ticketmaster.se/artist/musik-i-vintertid-biljetter/966054

För ytterligare information, kontakta:  Anette Ståhl / Enmusa Music, tel: 0707-180 120, anette@enmusamusic.com 

 

 

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin