Mahan Moin släpper video till låten Deja Vu

Mahan Moin Deja vu cover bild thomas benstem 201705

I början av sommaren släppte Mahan Moin singeln Deja Vu som fick snabb spridning på radiostationerna i Sverige och ute i Europa. Mahan har en stor publik framför allt i Polen. I sommar har hon varit med på den stora Sópot festivalen och Eska Music Awards 2017 i Polen och öppnade för Luxury Weekend i Marbella 2017 i Spanien. Nu släpper hon videon till låten Deja Vu. Videon är gjord av Jana Julian och Mahan själv.

– ” Låten handlar om den där känslan som kommer tillbaka när man är lycklig. När man har samma känsla med sig i kroppen och uppleva den om och om igen. Det är som om man är fast i ett deja Vu moment”, säger Mahan Moin Mahan har under åren haft framgångar och medverkat på flera stora projekt, Melodifestivalen 2014, P4 Nästa Skåne, hits i Polen, skrivit ledmusiken för Damkronornas Världsmästerskap i Ishockey 2014, medverkat och producerade den officiella låten för MAX IV Laboratoriet i Lund, spelade inför vår svenska kung, statsministern och inbjudna vetenskapsmän världens över.

För att se videon: https://www.youtube.com/watch?v=DGiXRAqRnH8

För mer information: http://mahanmoin.com/

För Promotion och andra frågor: Anette Ståhl på Enmusa Music Tel: 0707 180 120 eller anette@enmusamusic.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin