Fem nya remixar på Gigi Hamiltons nya singel Där Du Är

all covers banner
Nu klättra Gigi Hamiltons senaste singel Där Du Är i popularitet bland fansen och en ny generation. Den 8 september släpper Gigi Hamilton fem nya remixar av nya singel Där Du Är. För mixarna står SoundFactory och Paul Rein.

Gigi Hamilton är en välkänd sångerska från de Svenska popgrupperna Freestyle och Style, med stora hits och 80 tals landsplågor som bland annat Vill ha dig, Fantasi och Dover Calais. För knappt ett år sedan släppte Gigi sitt soloalbum Colours Of Her Mind. Där fick hon chansen att återknyta och arbeta med sina gamla kollegor Paul Rein och hans fru Marie Rein från Alpha Records tiden. Det ledde också till att det skrevs fler låtar på svenska som släpptes under våren. Det var låtarna: Kom In I Mitt Liv och nu senast Där Du Är.

Där Du Är är skriven av Paul Rein (Donna Summer, Christina Aguilera, Victoria Beckham, Domoto Koichi, Narada Michael Walden), Marie Rein (Sonamoo, V6, Domoto Koichi, Nanne Grönvall, Blossom Tainton), Barbi Escobar (Namie Amuro & Dream) och Andreas “Stone” Johansson (All-4-One, Sweet California, EXO, Arashi, Alice Svensson, Sanne Salomonsen & Marie Bergman).

– ”De här remixarna kommer att får dig att vilja slänga av dig skorna och bara dansa!!”, säger Gigi Hamilton och ler.

Den mycket väl kända Producenten/remixare Emil Hellman från SoundFactory (Good Time) Har satt sin prägel och producerat många hits genom åren. Nu har han satt sin välkända touch på Gigi’s nya singeln DÄR DU ÄR med remixarna:
1. Där du är SoundFactory Remix.
2. Där du är SoundFactory Radio Edit.
3. Där du är Soundfactory Dubmix.

Den också mycket välkända kompositören/producenten Paul Rein med många hits på Billbords listan med bl.a. Christina Aguilera (Come on over), Jessica Simpson (I’ve Got My Eyes on you) och många fler. Har bidragit med två remixar på DÄR DU ÄR:
1. Där du är Paul Rein 2ever remix Radio Edit.
2. Där du är Paul Rein 2ever remix (Extended version).

För mer information: http://www.gigihamilton.se/

För intervjuer kontakta Anette Ståhl på tel: 0707180120 eller anette@enmusamusic.com

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin