Mahan Moin släpper ny singel Deja Vu

Mahan Moin Deja vu cover bild thomas benstem 201705
Många har sett och hört Mahan Moin som är artist, låtskrivare, producent. Hon har medverkat i både Melodifestivalen och P4 Nästa Skåne och hon har en stor publik i Polen. Nu släpper hon sommarsingeln Deja Vu den 26 maj. Till sin hjälp har hon låtskrivarna Andreas ”Ad” Hagos (Rihanna, Shakira) och Georgie Dennis (Kylie Minogue, S-Club Seven Junior).

– ” Låten handlar om känslan som kommer tillbaka när man är lycklig. Att ha samma känsla med sig i kroppen och uppleva den igen. Det är som om man är fast i ett deja Vu moment”, säger Mahan Moin

Mahan var 9 år gammal när hon tillsammans med familjen kom till Sverige från Iran. När de fick asyl i Sverige gav det henne en mycket stark tro på att allt är möjligt. Detta tillsammans med hennes oövervinneliga optimism i allt hon gör är väl beskriven i hennes texter. Musiken har alltid varit ett naturligt sätt för Mahan att uttrycka sig på då hon har inspirerats av både hennes pappa och faster som är musiker.

Hon har under åren haft stora framgångar och medverkat på flera stora projekt, Melodifestivalen 2014, P4 Nästa Skåne, hits i Polen, skrivit ledmusiken för Damkronornas Världsmästerskap i Ishockey 2014, medverkat och producerade den officiella låten för MAX IV Laboratoriet i Lund, spelade inför vår svenska kung, statsministern och inbjudna vetenskapsmän världens över.

I sommar kommer Mahan bland annat turnera i Polen och medverka på den stora Sópot festivalen och öppna för Luxury Weekend i Marbella 2017.

Nu är det dags att släppa sommarsingeln Deja Vu den 26 maj.

För mer information:
http://mahanmoin.com/
https://www.instagram.com/mahanmoin/
https://www.youtube.com/user/mahanmoin

För Promotion och andra frågor: Anette Ståhl på Enmusa Music Tel: 0707 180 120 eller anette@enmusamusic.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin