Nu är det dags för Julia Viktoria att släppa sin andra singel!

You will know skivomslag

Det har hänt mycket sedan Julia Viktoria släppte sin första singel ”I’ll Do It For You”, i höstas. Hon har vunnit priset som Årets Nykomling i Gästriklands stora Local Hero Gala i februari, sjungit på Bandy VM och hennes låt har spelats på olika radiostationer runt om i Sverige. Den 19 maj släpper Julia Viktoria sin andra singel ”You Will Know”.

Julia Viktoria är en mogen och målmedveten tonåring som har valt att följa sin egen dröm. Julia Viktoria var 14 år när hon började skriva egna låtar, 15 år när hon släppte sin första singel och nu skriver hon nya låtar så ofta hon får möjlighet. Att skriva låtar ger Julia Viktoria möjlighet att bearbeta sina upplevelser och känslor, det ger henne även möjlighet att bygga upp sitt självförtroende och sin självkänsla. Hon vill med sina låtar kunna få andra unga att tro på sig själva, våga vara sanna och följa sina drömmar, såsom Julia Viktoria gör när hon följer sin artist dröm.

”Det är inte lätt att vara ung idag, jag vet av egen erfarenhet hur jobbigt det kan vara om man känner att man inte passar in, är stressad och har dåligt självförtroende. I’ve been there.” säger Julia Viktoria

”You Will Know” har Julia Viktoria skrivit tillsammans med Clara Hagman och Henrik Moreborg som också står för produktionen.

” Det här är en dansvänlig poplåt med lite techno, den handlar om att sätta gränser. Att man kommer till en punkt i livet när man behöver göra en förändring även om det känns som om hjärtat ska gå sönder av smärta. Man kanske har gett så mycket till någon som bara leker med ens känslor så man till slut behöver inse att det bästa är att gå.” säger Julia Viktoria

Singeln, ” You Will Know”, släpps den 19 maj via Enmusa Music.

För mer information: http://www.juliaviktoria.com/

För intervjuer kontakta Anette Ståhl på Enmusa Music Telefon: 0707 180 120 eller anette@enmusamusic.com

 

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin