Kaj Pousar aktuell med ny singel Kapitulerar Nu

kaj-pousar-konvolut
Kaj Pousar har ihop med producenten och låtskrivaren Samuel Waermö (Bon Jovi, Journey South, Elena Paparizou, John Farnham, Nicky Webster, Tobias Regner, Martin Almgren m.fl) gjort singeln Kapitulerar Nu. Singeln släpps den 13 januari.

Kaj Pousar har tidigare varit aktuell med ett flertal singlar som har spelats på radiostationerna runt om i Sverige. Nu senast blev han utnämnd till en av finalisterna i Svensktoppen nästa i Sörmland. Hans debutalbum Livet släpptes 2012. Kajs texter handlar om vardagsting så som hur det är att vara människa, att älska, längta, mista, offra, skratta och gråta. Genom åren har Kaj Pousár haft flera olika samarbeten med personer som trott på och delat hans vision: gitarristen Tommy Denander (som spelat med bl.a Michael Jackson och Toto), trummisen Mats Persson (Robyn, Roxette, Thåström) och producenten Johan ”Jones” Wetterberg (Carola Häggqvist, Erik Gadd, Pauline), Tone Norum där de turnerade ihop i både Norge och Sverige under 2015 och nu nya samarbetet med Samuel Waermö.

”Kajs röst sätter en prägel på låten vilket gör den unik. För att kunna sticka ut bland all musik som släpps idag så måste man beröra folk, antingen ogillar dom eller älskar dom men man måste beröra och det är precis det Kaj gör”, säger producenten och låtskrivaren Samuel Waermö

”Låten är ihopsatt av enkelhet, precis som artisten Kaj. Hammondorgel tillsammans med distade gitarrer inbakat i ett popsound tillsammans med Kajs röst skapar något unikt inom svensk pop”, fortsätter Samuel

Låten är inspelad i producenten och låtskrivaren Samuel Waermös studio Swemusic utanför Stockholm.

För mer information: http://www.kajpousar.se/

För intervjuer och andra frågor: Anette Ståhl Tel: 0707 180 120 eller anette@enmusamusic.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin