Måsen & Klapp ny duo på svenska släpper singeln Losar Allt

konvolut
En hårdrockstrummis med grym röst från Dalarna och en före detta punkgitarrist från Skåne filosoferar över en kopp kaffe på tillvarons alla mysterier vilket blir stoff till texter och musik. Nu släpper de första skörden av deras samarbete Losar Allt.

Första låten Losar allt handlar om hur lätt det är att förlorat det viktiga man har i livet, relationen med den man älskar, sina barn och de vänner som betyder någonting. I de allra flesta har man ett val och ibland är man själv sin värsta fiende. Låten handlar om att vara beredd att offra allt för att vinna det som betyder mest – kärleken.

Låtarna, som ofta börjar som en enkel idé, får långsamt växa fram med sköna grooves i Måsens studio. Influenserna från den amerikanska singer-songwriter traditionen kan skymtas i låtbyggena men ofta mixat med en tyngre, mörkare känsla i både musik och texter. Några av förebilderna är John Hiatt, Tom Waits, Nick Cave, David Bowie – artister som de har vuxit upp med och som än idag inspirerar dem.  Drivkraften är skapandet, viljan att låta den musik som finns i systemet få ett fritt utlopp och forma den på deras sätt med deras olika bakgrunder. Måsen en hårdrockstrummis från Dalarna och Klapp en före detta punkgitarrist från Skåne.

För låten på Spotify klicka här

För mer info se https://www.facebook.com/masenklapp/

För ytterligare information, kontakta: Anette Ståhl / Enmusa Music, tel: 0707-180 120, anette@enmusamusic.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin