Nationaldagsfirande den 6 juni för ett öppet internationellt Stockholm

Affisch
För fjärde året i rad arrangerar Thomas Gylling tillsammans med Kungsholmens Stadsdelsförvaltning ett nationaldagsfirande med syfte att alla skall känna att svenskaflaggan tillhör dem.

De har länge funnit ett behov av att stolt fira Sveriges nationaldag som gör att alla känner sig inkluderade oavsett ålder och bakgrund. Med 8000 besökare har detta nya firande blivit större än det traditionella nationaldagsfirandet på Skansen.

Kungsholmens Stadsdelsförvaltning och Thomas Gylling har valt att kalla festen för Mosquito Beach Party då Mosquito som kultur och nöjeskoncept sedan länge står för mångfald och internationell utblick.

Den 6 juni omvandlas Smeduddsbadet på Kungsholmen till en strandfest med DJ ’soch artister från jorden alla hörn. Gräsmattan och stranden fylls av människor med picknickfiltar och förutom musik hörs olika språk som svenska, spanska, swahili och engelska för att nämna några.

I dessa tider känns det viktigare än någonsin att kunna bidra till ett så omfamnande event som Mosquito Beach Party. Jag har under alla år värnat om integrationsfrågor och mitt sätt att göra skillnad är att förena människor och kulturer med musik och mitt kontaktnät av artister” säger Thomas Gylling initiativtagare och producent.

Välkommen att fira nationaldagen den 6 juni

Tid: 15.00 – 21.00

Plats: Smedsuddbadet, Stockholm

För liveklipp från firandet klicka här

För pressbilder, live footage och intervjubokning kontakta Anette Ståhl anette@enmusamusic.com eller 070-7180120 eller Anna Moore anna@mooretobe.com

För mer info se www.thomasgylling.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin