Jamie Meyer hyllar barndomens gator på nya singeln Holy Ground To me

jamie_holy_ground_1400x1400_v2
Göteborgsfödda Jamie Meyer är tillbaka med ny singel och musikvideo. Denna gång hyllar han barndomens gata i Hisingen. Låten är inspelad i Sverige av Håkan Mjörnheim (
Py Bäckman, Will Champlin, ABBA musical, Mikael Rickfors) och musikvideon regisserad av Patric Ullaeus (Europe, Mustasch).

Jamie Meyer bor sedan flera år tillbaka i Nashville, men han har svårt att släppa Hisingen där han växte upp. När jag var hemma i Sverige för att packa ihop mina morföräldrars saker som gick bort häromåret lade jag upp texten: ”What may look a dead end street to you, will always be Holy Ground To Me” på Instagram. Det blev början till nya singeln.
-”Vi har nog alla en plats som vi längtar tillbaka till och som betyder något speciellt”, säger Jamie Meyer

Många känner igen Jamie Meyer då han fick sitt stora genombrott 2002 i Tvprogrammet Popstars. Det har hänt mycket sedan dess. Han har varit nominerad till Rockbjörnen, NRJ Music Awards, hunnit släppt två album, turnerat med artister som Glenmark, Eriksson, Strömstedt och varit förband till både Westlife och Lady Antebellum

Åren i USA har också inneburit flera framgångar för Jamie. Han har vunnit pris som Best Singer/Songwriter i L.A. Music Awards 2008 och blev nominerad i Countrykategorin för ”Best Song” i Hollywood Music Awards 2010 med Låten Good Night To Be Young.

I sommar kommer Jamie hem till Sverige för att spela i ett flertal städer. För mer information besök hans hemsida: http://jamiemeyer.net/

För att se videon: https://www.youtube.com/watch?v=T6ETwHqFAy0 För PR kontakt: Anette Ståhl på anette@enmusamusic.com eller tel: 070-7180120

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin