Mimi Werner aktuell med sin andra singel Ain’t No Good

Ain't No Good_artwork_1500px
Mimi Werner framförde sin countryinspirerande pop låt Ain’t No Good i Melodifestivalens första delfinal. Ett lysande framträdande som landande på 5:e plats. Singel har ett härligt driv med en slagkraftig refräng som sätter sig direkt. Det är hennes andra singel från kommande EP’n
som släpps i vår. Se framträdandet från Mello HÄR

25 åriga låtskrivaren och artisten Mimi Werner är från Borås och hon har skrivit låtar så länge hon kan minnas. En dröm hon alltid burit på var att åka till Nashville, Tennessee. Våren 2015 lyckades hon ta sig dit och tillbringade tre veckor i OmniSound Studios med några av landets mest namnkunniga musiker.  Ett möte med Sharon Vaughn (låtskrivare åt bla Waylon Jennings och Patty Loveless) resulterade i Mimis debutsingel singel Forever Again som släpptes i december. Det är en friöversättning av Mando Diaos vackra ”Strövtåg i hembygden” som en dikt. Mimi framförde Forever Again på Idrottsgalan den 25 januari där Plura gästade henne som duett partner.

Andra singeln Ain’ No Good skrev Mimi ihop med Göran Werner, Marcus Svedin och Jason Saenz under sin vistelse i Nashville, Tennesee. Den är hämtad från henne kommande EP som släpps i vår via BMG Scandinavia.

I vår är det även dags för Mimi’s turné. Håll utkik efter datum på Mimis/Live Nations sociala medier.

För PR kontakta Anna Moore på anna@mooretobe.com 070-7778262 eller Anette Ståhl på 070-7180120

För mer info om Mimi Werner se www.mimiwerner.com
BMG Scandinavia http://www.bmg.com/sc

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin