Flamingokvintetten bjuder upp till dans med ny singel

Flam-CD-Oh-Vilken-Tjej-2016-01-15
Det är fyra år sedan Flamingokvintetten släppte nytt material. Oh Vicken Tjej är den första låten från deras kommande album som planeras släppas senare i år. Det är en svängig originallåt skriven av Lasse Lee Ericsson och Ulf Georgsson.

 

”Oh Vicken Tjej är en original låt som vi tycker svänger ”gött”. Ulf Georgsson, vår trumslagare, har skrivit texten och den kanske passar in på många tjejer. Vår tjej heter Emma”, säger Dennis Janebrink.

2012 gav Flamingokvintetten ut deras senaste album ”Den Här Sången”. Bandet har spelat upp till dans sedan 1960 och har en imponerande samling låtar med sig i bagaget. Det är närmare 40 album som har getts ut genom årens lopp.

”Vi har ju inte släppt något med den här uppsättningen med gubbar så det kanske är dags”, fortsätter Dennis

För mer information: http://flamingokvintetten.se/

Se videon: https://www.youtube.com/watch?v=zHnOf1swij0

Intervjuförfrågningar: Anette Ståhl på Enmusa Music, tel: 0707-180 120, anette@enmusamusic.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin