Martin Ekman sjunger duetten Jag säger det nu med Carolina Wallin Pérez

Jagsägerdetnu12
Martin Ekman har tidigare gett ut två fullängdsalbum och flera EPs. Flera av hans singlar har spelats flitigt på radiostationerna runt om i Sverige. Nu släpper han duetten Jag säger det nu med Carolina Wallin Pérez – känd för sina tolkningar av Kent-låtar.

Låten har fått stort genomslag, både på Spotify, men även på andra sätt – ”jag får kontinuerligt förfrågningar ifrån folk som vill att jag ska spela den på deras vigsel” säger Martin, som menar att det givetvis är en stor ära att ha skrivit en låt som folk vill ha på sin kanske största dag i livet. ”Jag hade aldrig kunnat ana att den skulle bli en ”bröllopslåt”, med tanke på att den innehåller en hel del tvivel, men jag hade tydligen fel” avslutar Martin.

Den 16 december medverkar Martin i Sveriges Radio P4s morgonprogram då han kommer att framföra Jag säger det nu live i studion.

För mer information om Martin Ekman: http://martinekman.com/

För intervjuer och andra frågor: Anette Ståhl på Enmusa Music Tel: 0707 180 120 eller anette@enmusamusic.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin