Judith Owen och Harry Shearer släpper julsingeln”The Best Things”

TheBestThings_DigitalCover_4000pxl
Artisten och låtskrivaren Judith Owen och hennes man, skådespelaren Harry Shearer (The Simpsons, Spinal Tap) önskar God jul med att släppa deras julsång ”The Best Things” som är hämtad från deras EP med samma namn och släpps den 20 november 2015.
 

Sångerna på EP’n är tagna från deras framgångsrika traditionella och intima välgörenhetsjulshow kallad ”Christmas Without Tears” som de turnerar med i USA.

Julshowen startade som en julfest hemma hos Judit och Harry 2005. Det var ett sätt att trösta Judith för hennes julsentimentalitet. Judith, som är en kvinna från Wales saknar julstämningen i det varma heta Kalifornien. Julshowen utvecklades snabbt till att bli ett stort välgörenhetsevent där de turnerar på stora scener och skänker alla intäkter till välgörande ändamål. 2005 gick alla intäkter till Katrina katastrofen i New Orleans. I år går alla intäkterna till Elton John Aids Foundation.

Mer information om Judith Owen:
Website – www.judithowen.net
Facebook – https://www.facebook.com/officialjudithowen?fref=ts
Facebook personal page: https://www.facebook.com/judithowenmusic?fref=ts
Twitter: @judithowen
Instragram: @judithowenmusic
Youtube: ww.youtube.com/user/channeljudithowen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin