Martin Ekman släpper ny singel

Omslag_innan vi faller_klar

Den 22 maj släpper Martin Ekman sin fjärde singel “Innan vi faller”. Låten är hämtad från hans kommande album “Martin Ekman & Hotellet @Decibel Studios” som planeras släppas I september.

Martin Ekman har tidigare gett ut ett fullängdsalbum samt 2 EPs. Två av singlarna, Själsfrände & Martin & Himmelen har spelats en hel del på radiostationerna runt om i Sverige. Låten Själsfrände kom även med som bubblare på svensktoppen 2010. Martin som skriver mestadels låtar på svenska har även skrivit musik åt Idol samt Ulrik Munther. En av Martins mest populära svenska låtar är ”Jag säger det nu” som fått över 70 000 spelningar på Spotify. Nu har Martin spelat in och producerat ett nytt album i Decibel Studios, som han planerar att släppa i september. Med sig på albumet har han sitt kompband Hotellet.

Singeln “Innan vi faller” släpps den 22 maj.
För mer information om Martin Ekman: http://martinekman.com

För intervjuer och andra frågor: Anette Ståhl på Enmusa Music Tel: 0707 180 120 eller anette@enmusamusic.com

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin