Stephen Simmonds ger sin första egna julshow på Café Opera,”Winter Soul”

Banner 650x450

I vinter introducerar Stephen Simmonds för första gången den unika julshowen ”Winter Soul” på Café Opera. Showen är en julmiddagsföreställning spridd över fyra olika datum med rötter i soulmusiken. Stephen blandar älskade julsånger förpackade i en snygg soulkostym tillsammans med en egen katalog av fantastiska låtar.

Stephen Simmonds är Sveriges budbärare av soul på samma sätt som John Legend, Marvin Gaye och Bruno Mars. 1997 slog Simmonds igenom med låten ”Tears Never Dry” som han sjöng tillsammans med Lisa Nilsson och ungefär samtidigt släppte sångerskan den av Stephen skriva ”Jag tror på dig” och genombrottet var monumentalt. Sedan dess har Stephen hunnit skriva filmmusik till filmen ”Rånarna” (”Where’s My Love”), basat för husbandet i TV-succén Cirkus Möller och fått en stor hit med låten ”Adiyeah”.

Julen 2012 gjorde Stephen ett bejublat gästspel hos Sarah Dawn Finer när hon var julvärd i SVT. Tillsammans framförde dem julsången ”När det lider mot jul” och versionen finns med på Sarahs kommande julskiva ”Vinterland”. Samma tolkning är också ett självklart inslag i Stephens Simmonds egna julshow ”Winter Soul” på Café Opera.

Föreställningen ”Winter Soul” kommer att ta med gästerna på en julkantad resa av soul och R&B och få hela Operahuset i gung – en upplevelse och inramning som inte står att finna någon annanstans i Stockholm.

Stephen Simmonds julshow ”Winter Soul” på Café Opera sker vid fyra olika datum: 27/11, 4/12, 11/12 och den 18/12.

För biljetter http://www.tickster.com/sv/events/search?q=Stephen+Simmonds

För mer information om Stephen Simmonds: https://www.facebook.com/stephen.simmonds.125?ref=br_rs

Högupplöst bild: http://shares.enmusamusic.com/s#8627a01d-7aa5-4962-b835-f764004415de/anette.clouddrive.enmusamusic.com/Stephen%20Simmonds.jpg

För intervjuer: Anette Ståhl på Enmusa Music Tel: 0707 180 120 eller anette@enmusamusic.com 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin