Fyra legendarer återförenade i turné

Mule Skinner Band_foto_Joakim_Jalin

De fyra legendarerna Gert Lengstrand, Bjarne Lundqvist, Göran & Håkan Liljeblad är återförerande i The Mule Skinner Band. Under hösten besöker The Mule Skinner band Kungsbacka och Vara med sin nostalgiföreställning – Diggity Doggety.  

Efter många år på egna resor samlas nu de fyra legendarerna – i nya bandet ”The Mule Skinner Band”. Gemensamt har de självklart en massa år tillsammans i bl.a. ett av Sveriges absolut största band Streaplers. Bandnamnet är taget från en av deras legendariska låtar, Mule Skinner Blues. Med band och kör under ledning av kapellmästare Jörgen Flach skall de besöka Sveriges teatrar och konserthus med sin nostalgiföreställning – Diggity Doggety.

I föreställningen får vi höra låtar som Rockin´Robin, Mule Skinner Blues, Jambalaya, Vad Har Du Under Blusen Rut, Linda Marie, Bara Femton År, Min Gula Flygmaskin, Three Steps To Heaven, Happy Piano, en massa Elvislåtar och självklart Diggity Doggety.

Vad vore väl livet utan våra gamla musikhjältar – artister och musiker som gett oss dessa oförglömliga minnen.

Turnéplan 2014:
Torsdag 16 oktober Teatern – Kungsbacka
Torsdag 23 oktober konserthuset – Vara

Mer information om The Mule Skinner Band:
https://www.facebook.com/pages/The-Mule-Skinner-Band-Off-Page/529565450522934
eller http://roaddust.se/?sida=artister_mule_skinner_band

Högupplöst pressbild
http://roaddust.se/press/mule_skinner_band/The_Mule_Skinner_Band_Press.pdf

För ytterligare information, kontakta:

Intervjuförfrågningar: Anette Ståhl / Enmusa Music, tel: 0707-180 120, anette@enmusamusic.com

Turnéproducent: Thomas Engström / Roaddust Management Group, tel: 0702 440038 eller thomas@roaddust.se

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin