Arvingarna åker på jubileumsturné

I höst besöker Arvingarna sex städer med sin turné ”Arvingarna In Concert 2013” med undertiteln ”20 år med Eloise”.

Med sin melodiösa repertoar har Arvingarna tagit sig in i de svenska hemmen och blivit ett av Sveriges mest folkkära band. Arvingarna fick sitt stora genombrott för 20 år sedan när de vann schlagerfestivalen med låten ”Eloise”, 1993.  Sedan dess har de turnerat, vunnit Grammis för albumet ”Coola Killar” och släppt en strid ström av album varav flera låtar har landat på Svensktoppen. Bandets frontfigur Casper Janebrink har medverkat i både ”Körslaget” och ”Så Skall Det Låta”.

Under hösten är de även aktuella som husband i Kanal 5’s tv program Breaking News med Filip och Fredrik. Filip och Fredrik ville ha ett folkligt husband. Arvingarna kunde självklart inte tacka nej! Bandet tillbringar också mycket tid i studion där de jobbar med sitt 17:e!!! album, som släpps senare i höst.

Turnédatum
4 oktober Mimers Hus – Kungälv
5 oktober Teatern – Kungsbacka
6 oktober Konserthuset – Vara
2 november Sagateatern – Borås

Bandet Arvingarna
Det är nu snart 25 år sedan bandet bildades i Partille utanför Göteborg, och håller ihop sedan dess i sin originaluppsättning!
Bandet består av Lars Larsson (klaviatur och sång), Tommy Carlsson (trummor och sång), Kim Carlsson (gitarr och sång) och Casper Janebrink (bas och sång)
Sedan starten 1989 har Arvingarna spelat sig till en plats i alla dansbandsälskares hjärtan och är ett av de mest populära banden i sin genre.

Arvingarna www.arvingarna.nu
För ytterligare information, kontakta:
Promotion:
Anette Ståhl / Enmusa Music, tel: 0707-180 120, anette@enmusamusic.com
Turnéproducent: Thomas Engström / Addeaa Group Internationa: 0702 440038 eller thomas.engstrom@addeaagroupinternational.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin