GUNROS number 1

Number 1 heter GUNROS första album. GUNROS är den animerade figuren som är en blandning av Matrix och Highlander.  Hans budskap är kärlek. För produktionen står Patric Jonson (Westlife, Kat & Justin Hopkins) och Joakim Övrenius (Ola, Shebang , Amit Paul)

Den animerade figuren GUNROS är född 1781. Hans tidiga år var lika stormiga som världen omkring honom, den amerikanska revolutionen och den följande franska.  Han berättelse börjar först 31 år senare på Kuba. Bland Havannas adel fann GUNROS sin grevinna och de blev kära. Men grevinnan var trolovad en greve från Spanien. När greven hörde om deras romans blev han rasande och reste till Kuba för att utmana GUNROS i en duell. Han försökte övertyga greven att ta ett kliv tillbaka eftersom GUNROS var beredd att dö där och då för sin kärlek till grevinnan. Med varsin pistol i handen stod de där i gryningen. Grevinnan var där för att observera. Hon slet sig lös och kastade sig i GUNROS armar precis som greven tryckte på avtryckaren. Hon träffades i ryggen och dog direkt i GUNROS famn.

Från den dagen slutade GUNROS att åldras och letar ständigt efter sin kärestas själ. Han reser runt på jorden, evigt ung, förbannar att aldrig bli gammal och letar efter sin kärestas själ, den själ som han en gång förlorat. Någonstans där ute finns det en kvinna vars själ har korsats av grevinnan.  Han kommer att fortsätta leta tills han hittar henne igen.

Genom åren har han rest världen över och letat i London, New York, Paris, Stockholm, Hongkong, Sydney och LA. Han drivs av känslor och han är övertygad om att kärlek föder kärlek. Nu söker han ett sätt att dela detta med så många som möjligt och gör det genom musiken som är pop/rock/dansmusik influerad av 80-talet.

För mer information på in på www.GUNROS.com
Se videon Put Your Hands In The Air: http://www.youtube.com/watch?v=6m5mnc_chWs
Och
Sheena Was a Punkrocker: http://www.youtube.com/watch?v=mQkHTJbYJUI

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin