Tiny Tornados nya video klar lagom till singel releasen

Tiny Tornados video till låten Paperplane klar lagom till singel releasen den 19e november´.

De båda låtskrivarna Jade Ell och Mats Hedström (Magnum Bonum) har skrivit låtar ihop under många år. De har skrivit låtar till en rad internationella artister så som RBD (Mex), Sanne Salomonsen (DK) , Yuki (JAP), Sandra (DE). Tillsammans har de lyckats även fått en Billboard etta med låten (”Feliz Cumpleanos” – RBD).

Nu har det blivit dags för deras egna röster att bli hörda och denna gången tillsammans i projektet Tiny Tornado. För det är så de skriver, spelar in och framför sina låtar. Vid det här laget så känner de väl till varandras fraseringar och det gör det lätt i själva skapandet av låtarna.

http://www.youtube.com/watch?v=82SA5Et5IyU

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin