Tecknade figuren Gunros släpper ny singel

Låten On And On är den tredje singeln från den tecknade figuren Gunros kommande album som släpps den 23e  januari. De tidigare singlarna Know Me och Sheena Was A Punkrocker har spelats på flera olika radiostationer runt om i Sverige. Gunros har skrivit både text och musik och för produktionen står producenterna Patric Johnson (Kat & Justin Hopkins) och Joakim Övrenius (Kat & Justin Hopkins).

Den tecknade figuren Gunros symboliserar sökandet efter kärlek och odödligheten. Historien började då Gunros föddes en var sommardag år 1781. Hans tidiga år var lika vilda som världen omkring honom. Det var först 31 år senare på ön Kuba som hans hjärta krossades då han djupt förälskad förlorade sin livskärlek. Någonstans där ute lever hans älskades själ vidare i en ny kvinna och han kommer att fortsätta leta efter henne tills han finner henne igen. Följ Gunros i jakten på kärleken.

Albumet släpps den släpps den 23e januari, 2013
Singeln On And On släpps den 14e november på Gunros Produktions
Lyssna direkt: http://bit.ly/X5zh5a
Se videon: http://bit.ly/TonQyd

För mer information på in på www.gunros.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin