Den amerikanska sångaren och gitarristen Dan Reed släpper ny singel

Nu släpper den amerikanska artisten Dan Reed första smakprovet från hans kommande soloalbum ’Signal Fire’. Låten ’Only Love’ representerar nutida kärlek och är skriven av Dan Reed, producerad av Rob Daiker (Meredith Brooks, Katy Perry). Dan Reeds andra soloalbum ’Signal Fire’ släpps på Zero One Music/Border Music den 20e februari 2013.

Dan Reed är även känd som sångaren från funkmetal bandet Dan Reed Network. Gruppen  släppte totalt tre album under 80-talet.  Dan Reed Network blev kända för monsterhitarna ’Rainbow Child’ och ’Ritual’ som spelades flitigt på radiostationerna runt om i Sverige. Bandet var även förband åt David Bowie, Bon Jovi, Run DMC och Rolling Stones på deras Europaturné 1991. Bandet splittrades sedan 1993.

Våren 2010 släppte Dan Reed sitt första soloalbum ’Coming Up For Air’ som mottogs väl i Sverige. Han har även turnerat flitigt runt om i Sverige och sommaren 2011 spelade han på Sweden Rock Festival.

Nu är han tillbaka med första smakprovet från hans andra soloalbum ’Signal Fire’ som släpps den 20e februari 2013 via sitt egna bolag Zero One Music/ Border Music.

För mer information: www.danreed.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin