LEGENDS – Voices Of Rock spelar i Stockholm

Fredag den 24e augusti kommer Legends – Voices Of Rock till Kägelbanan i Stockholm. På scen får vi möta Grammy-vinnare som Fergie Frederiksen (Toto), Bill Champlin (Chicago), Steve Augeri (Journey) med fler.

Miljontals av fans har världen över fått njuta av låtar från band som Journey, Toto och Chicago. Här får vi möta tre av de legendariska sångarna Fergie Frederiksen (Toto), Bill Champlin (Chicago) och Steve Augeri (Journey). De framför alla de största hitsen ihop med ett handplockat svenskt band som snabbt fått ett rykte runt om i världen att vara ett av de bästa kompbanden. De har en förmåga att återskapa den riktiga originalkänslan hos sångarnas olika band. Legends – Voices Of Rock spelade nyligen för utsålda hus i Japan och närmast väntar Mexico, Australien, Ryssland, Kina samt hela Europa och USA under de kommande 2 åren.

Bakom världssuccé står de två svenska gitarristerna, Tommy Denander och Sayit Dölen.
Tommy Denander är Grammy-nominerad i USA och rankas som en av världens bästa gitarrister. Han har spelat på över 2100 skivor med superstjärnor som Michael Jackson, Alice Cooper, Paul Stanley, Ricky Martin, Celine Dion, Peter Cetera, BB King och många fler.
Sayit Dölen är även han en toppgitarrist med en lång karriär både i studio och live med namn som Enrique Iglesias, Yngwie Malmsteen, Jimi Jamison, Bobby Kimball Band, Kate Melua och många fler.

Nu kommer Legend – Voices Of Rock till Stockholm för en spelning den 24e augusti. Konserten hålls på Kägelbanan i Stockholm och fyra svenska förband medverkar, Kaj Pousar, Ruh, Harleqeen och House Of Shakira.

Datum 24e augusti
k
l: 21,00
Plats:Kägelbanan, Mosebacke torg 1-3, 116 46 Stockholm

För mer information om projektet och högupplösta bilder: www.legends-vor.com

Biljetter: http://www.sodrateatern.com/sv/Program-och-biljetter/Evenemang/Legends/

Pressfrågor kontakta Anette Ståhlpå Enmusa Music anette@enmusamusic.com  tel 0707-180 120

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin