Wille Ahnberg & Josefin Glenmark – Sex dagar av sju

Fotograf: Helena Ahnberg

”Jag kan på rak arm inte komma på en enda svensk artist som kan matcha dessa texter om livet, kärleken, döden, tvåsamheten, ensamheten och om vilka fegisar vi ibland kan vara, både i stort och smått” – Björn Stefanson Värmlands Folkblad. Betyg 5/5

Sex dagar av sju förtjänas att spelas i radio” – Ola Claesson, Smålandsposten. Betyg 4/5

”Roligast är duetten med Josefin Glenmark,  Sex dagar av sju” – Torbjörn Berlin, Allehanda.

”Sex dagar av sju” är den andra singeln från Wille Ahnbergs album, ”Ett uns nåd”. Wille Ahnberg jämförs med Leonard Cohen och Bob Dylan. För att åter citera Björn Stefanson, Värmlands Folkblad: ”Sånger som är så starka att de förmodligen skulle gå att läsa inför en andlös publik på vilken litteraturafton som helst”.

I denna blandning av Clashpop och svensktopp sjunger Josefin Glenmark och Wille Ahnberg om feghet och längtan efter att få börja vandra längs den ”rätta” vägen. I det namnkunniga bandet märks bland annat Sven Lindvall (som även producerat), Love Olzon och Johan Lindström.

Wille Ahnbergs album ’Ett Uns nåd’ släpptes den 16e maj på etiketten Mowihla Records och distribueras genom Plugged Music

http://www.myspace.com/willeahnberg           

För mer information kontakta: Anette Ståhl på Enmusa Music Tel: 0707 180 120 eller anette@enmusamusic.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin