Kaj Pousár släpper albumet ”Livet”

– Jag har inte tagit mig över den där muren… jag har sprängt mig igenom den.

Muren i fråga är den där stora barriären av osäkerhet inför att våga satsa på den stora drömmen. I Kaj Pousárs fall handlar den om kärleken till musiken. Skulle du fråga honom om hur han till slut fick den där muren att rasa, kommer han att  svara att passion är mer explosivt än något annat här i livet.

Och just ”Livet” heter Kajs debutskiva. Den innehåller lika mycket klassisk svensk rock som Kaj Pousárs egna, unika stil. Här finns berättelser från båda sidor av den där muren. Från hur Kaj i ungdomsåren började spela i band i hemstaden Eskilstuna, via de sena
trubadurnätterna på svenskarnas favoritresmål och det långa uppehållet från gitarren, fram till nytändningen och till sist uppfyllandet av en livslång dröm. En dröm som nu alltså har materialiserats i form av det album som du ser framför dig – ”Livet”. 

Med sig på sin resa har Kaj hittat nya vänner som har trott på och delat hans vision: gitarristen Tommy Denander (Michael Jackson, Toto, Jimmy Page), trummisen Mats Persson (Robyn, Roxette, Thåström) och producenten Johan ”Jones” Wetterberg (Carola  Häggqvist, Erik Gadd, Pauline) är några av dem som har bidragit till att skapa ”Livet”. 

Kaj Pousárs ovanligt mogna debut består av tio låtar om hur det är att vara människa. Att älska, längta, mista, offra, skratta och gråta. Att känna sig trasig och att bli hel genom att inse att det enda du kan göra är ditt bästa, vara ärlig och ge drömmen all den jävar anamma som du bär på inom dig.

För det är just det ”Livet” framförallt handlar om: att stå för sin vision, även när omgivningen drar åt andra hållet. Att det alltid finns ett pris att betala för att följa sitt hjärta och att det bara finns en person som kan förverkliga dina drömmar: du själv.

Albumet Livet släpps den 23 maj (Kapoan/Freeside-Border) 

För mer information: http://www.kajpousar.se/

Se gärna videon på följande länk: http://www.youtube.com/watch?v=yQa5h4RZ6z0

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin