Lizette & släpper industrirockalbum

Lizette &

Just Smile är titeln på Lizette &’s kommande album. Lizette & bjuder på industrirock med pop i grunden där texterna ofta har tankeväckande budskap och uppmanar till att följa sin egna väg. Musikern Lizette von Panajott har skrivit och producerat själv. Albumet släpps den 22 februari på Freeside Records/Border.  

Det har hänt en hel del sedan Lizette & släppte sin första singel Taxfree tidigare i höstas. Singeln har roterat på flera rockradiostationer över hela Sverige, gick in som etta på Itunes bara några timmar från att singeln släpptes, videon på singeln Taxfree släpptes i samarbete med fans från hela världen och kom upp i 1.700 views på YouTube redan första veckan.

Musikern Lizette von Panajott är en blåblodig nattvarelse med rötter i Transsylvanien. Hon beskriver sin musik som en arg kvinnlig Marilyn Manson eller en ännu argare Alanis Morissette möter Tori Amos. Musiken har ett säreget uttryck med en röst som berör när hon framföra inspirerande och tankeväckande budskap.  Lizette von Panajott har en stor musikalisk integritet och har alltid valt att gå sin egen väg.

Lizette är uppvuxen i Eskilstuna och när hon som ung rebellisk tonåring lyssnade på Nine Inch Nails skiva ” The Downward Spiral” förändrade hennes liv för alltid. Inspirationen hon fick från Nine Inch Nails startade låtskrivandet som senare ledde till Lizette &´s debutskiva ’This Is’ (2003). Lizette har bland annat skrivit låtar till Rednex och producerat musik ihop med Micke B Tretow. Det var i och med det mötet Michael B Tretow geniförklarade Lizette för sitt sätt att arbeta på.

Nu har Lizette färdigställt Lizette &´s andra album ’Just Smile’ som släpps den 22 februari 2012. Albumet innehåller bland annat en duett med Dan Reed från Dan Reed Network. Dan Reed har även medverkat som låtskrivare på ett av albumets spår och är en stor fan av Lizette &.

Albumet Just Smile släpps den 22 februari 2012 via Freeside Records/Border.

För mer information http://www.lizetteand.com/ eller  http://www.facebook.com/lizetteandtheband
Se videon till singeln Reduced: http://www.youtube.com/watch?v=HUb1VvyvoS4
Pressbilder http://www.lizetteand.net/press/
För promotion: Anette Ståhl på Enmusa Music Tel: 0707 180 120 eller anette@enmusamusic.com

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin