Vox Archangeli Archangelus Gabriel

Pressmeddelande januari 2010

I höstas gjorde den svenska gruppen Vox Archangeli sensationell entré på SverigeTopplistan med sitt debutalbum Sanctus : Michael. De senaste månaderna har den svenska gruppens nyskapande musik – en drömsk mix av gregoriansk sång och elektroniska klanger – även uppmärksammats internationellt, såväl i USA och Tyskland som i Kina.

2010 blir året då Vox Archangeli på allvar för ut sin musik på den internationella scenen. Gruppens skivbolag Heart Song  Records har tecknat avtal med flera musikbolag och distributörer (i Sverige Border Music) och med X5 Music som global digital distributionspartner kommer nu Vox Archangelis musik att göras tillgänglig genom alla större nätbutiker och streamingtjänster över hela världen.

Inför utgivningen av sitt kommande andra album Sanctus : Gabriel (release 13 januari) släpper nu Vox Archangeli singeln Archangelus Gabriel, med en omarbetad och kortare radioversion där gruppens melodiska influenser från
irländsk folkmusik lyfts fram.

För mer information och högupplösta pressbilder:

http://www.myspace.com/voxarchangeli
eller www.heartsongrecords.com

 

För ytterligare information, kontakta:

Promotion: Anette Ståhl / Enmusa
Music, tel: 0707-180 120, e-mail: anette@enmusamusic.com

Management: Claes Olson / Comedia
tel: 070 – 22 44 957, e-mail: claes@comedia.se

Skivbolag: Heart Song Records  tel: 0706-213 630 e-mail: info@heartsongrecords.com

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin