Östen med Resten firar 25 år

Pressmeddelande oktober 2010

Östen med Resten har spelat och turnerat ihop i 25 år. Det firas nu med en stor konsertturné som sammanfattar de 25 första åren. De ger även ut albumet ’25 år senare’ som släpps i november. Turnépremiär är den 5:e november på Halmstad Teatern,  Figarosalen.  

Bandethar under många års intensivt turnerande fått en storpublik.  De har vunnit svenska folkets hjärtan med sina smakfulla arrangemang som blandats med galen humor. De bjuder på musikaliskt finlir som har rötter från folkmusiken och ett fantastiskt samspel mellan band och publik. Deras humoristiska touche på föreställningarna har blivit ett begrepp och har alltid varit gruppens
signum.

Östen med Resten blev ett med folket när de i direktsänd TV fick namnet av programledaren Lasse Berghagen. På deras meritlista finns allt från ett flertal egna TV och radioprogram, revyer och shower till otaliga skivinspelningar. Gruppen har även medverkat vid tre tillfällen i Melodifestivalen med låtarna ’Hon Kommer Med Solsken’ 2002 och ’Maria’ 2003 och ’Ge Mig En Kaka Till Kaffet’ 2006.

Bandet består av Östen Eriksson, Jens Kristensen, Gunnar Morén ochStaffan Lindfors

http://www.ostenmedresten.se eller http://www.hpm.se

För mer information eller intervjuförfrågningar kontakta: Anette Ståhlpå Enmusa Music Tel: 0707 180 120 eller anette@enmusamusic.com

Peter Maier på HPM Entertainment Tel: 0768 470 631 eller peter@hpm.se

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin