Filistin släpper nya singeln ”True”

Pressmeddelande januari 2010

Den 28:e januari släpper Filistin sin andra singel från sitt kommande debutalbum ”Fingers Crossed”. Singeln är producerad av The Salazar Brothers, Masse och Salla (Latin Kings, Mando Diao, Weeping Willow, Fjärde Världen
m.fl.) och släpps den 28:e januari på Pupa Records / Plugged

Låten ”True” är en skön soul-ballad som handlar om; att när man väl bestämmer sig för att stanna hos någon, så kan det
vara för sent. Den är skriven av Filistin och hennes mamma Charlotta i Filistins flickrum hemma i Hägersten. Där växte låten fram på hennes piano. Filistin spelar instrumentet själv i låten.

För produktionen står The Salazar Brothers” som även har producerat hela kommande debutalbumet som släpps i april på Pupa Records / Plugged De har fått mycket uppmärksamhet som producenter i Sverige och utomlands de senaste åren, inte minst tack vare Grammisnominerade Mando Diao som producerats av duon på senaste plattan.

Filistin har spelats flitigt på många radiostationer under hösten med R&B-låten ”DJ-tribute”. Hon har sedan dess gjort ett flertal radiointervjuer och spelningar, nu senast på Leva-galan på Berns i Stockholm.

Singeln släpps den 28 januari på Pupa Records / Plugged. 

För mer information www.filistinaloul.com  eller www.myspace.com/filistinaloul

För mer information: Anette Ståhl på Enmusa Music Tel: 0707 180 120 eller anette@enmusamusic.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin