18-åriga Natalie Reigo släpper äntligen den efterlängtade singeln ”Instant Delights”

Natalie Reigo, en talangfull, passionerad och mycket driven artist från Stockholm, släpper den efterlängtade singel ”Instant Delights”, som redan fått god respons på Tiktok. Låten, skriven av Natalie själv tillsammans med Matilda Gratte och Sofia Arvidsson samt producenten Kristofer Cepevski kommer att finnas tillgänglig på alla musikplattformar den 20 september.

Natalie Reigo är en framstående artist och låtskrivare inom genrerna pop, soul och R&B. Med en imponerande musikalisk bakgrund har Natalie samarbetat med producenter och låtskrivare som har toppat Billboard-listorna samt bakgrundsmusiker åt välkända artister som Zara Larsson.

Redan vid en tidig ålder visade Natalie upp sin talang på scenen. Som 10-åring gjorde hon sitt första framträdande och sedan dess har hon delat scen med namn som Klara HammarströmSmash into Pieces, Tusse, Hanna Ferm och Robin Bengtsson.

Natalie har tidigare släppt flera låtar på Spotify, varav en cover på Abbas ”SOS” som på bara tre månader fick över 550 000 streams. Med varje nytt släpp visar Natalie upp sina musikaliska kvaliteter och framhäver sin talang som låtskrivare och artist.

Natalie Reigo är redo att erövra musikvärlden med sin unika röst och passion för musiken. Med ”Instant Delights” visar hon upp sin förmåga att skapa musik som berör och inspirerar lyssnarna.
Instant Delights” är en låt som berör ämnet bristen på tålamod i dagens samhälle och längtan efter snabba belöningar, även i relationer.
Jag vill inspirera och vara en förebild, särskilt för unga tjejer, att våga stå upp för sig själva och följa sina drömmar. Folk idag har inte tålamod och vill ha snabba belöningar, men det lönar sig att kämpa hårt för att uppnå sina drömmar”, säger Natalie Reigo.

Kommande spelningar
20 september Hilma – Stockholm
28 september Patricia – Stockholm
22 november Patricia – Stockholm

För mer information om Natalie Reigo
https://www.instagram.com/nataliereigo/
https://www.tiktok.com/@nattireigo

För intervjuer och frågor: Anette Ståhl på Enmusa Music Tel: 0707 180 120 eller anette@enmusamusic.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin